76
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- γιαούρτι 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- κονιάκ 2 κσ
- αμύγδαλα 100 γρ
- σταγόνες κουβερτούρας 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά: 500 γραμ. αλεύρι φαρίνα 250 γραμ. βούτυρο αγελάδος 2 κούπες ζάχαρη 3 αυγά 1 γιαούρτι 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι 2 καπάκια κονιάκ 100 γραμ. αμυγδαλόψυχα 100 γραμ. σταγόνες κουβερτούρας 1 κ.γ. baking powder 3 βανίλιες ζάχαρη άχνη για το στόλισμα τα υλικά ψυγείου πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com