64
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κεσεδάκι/α
- ζάχαρη 2 κεσεδάκι/α
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι 3 κεσεδάκι/α
- πορτοκάλι 1 -
- αλάτι 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- μαχλέπι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- εκχύλισμα πορτοκαλιού 0.5 κγ
- βανιλίνη 1 τμχ
- κουβερτούρα 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 4 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 4 κσ
- ρούμι 2 κσ
- κονιάκ 2 κσ
- καρύδια -
Από την Ελένη-Χριστίνα Τζόκα ΥΛΙΚΑ Για το κέικ: 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.) 1 κεσεδάκι λιωμένη μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 κεσεδάκια ζάχαρη 4 αβγά 3 κεσεδάκια αλεύρι Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. κανέλλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr