65
Υλικά
- γάλα 3 κούπα/ες
- ζάχαρη 50 γρ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- κρόκοι 3 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- μπισκότα βουτύρου 2 πκτ
- κουλουράκια βουτύρου 2 πκτ
Και για να «ανακυκλώσουμε» τα πασχαλινά κουλουράκια! Τις τελευταίες μέρες πολλές προτάσεις για ανακύκλωση των πασχαλινών γλυκών έχουν δημοσιευτεί και αναδημοσιευτεί. Κυρίως τσουρεκιών, και λιγότερο κουλουριών αφού αυτά διατηρούνται πράγματι περισσότερο. Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο να δούμε αυτή τη συνταγή μόνο ως συνταγή ανακύκλωσης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr