192
Υλικά
- βουβάλι 1.5 κιλ
- μανιτάρια 250 γρ
- καρότο 2 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 500 ml
- ντομάτα 500 ml
- μουστάρδα 2 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- ρίγανη 5 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά συνταγής
1½ κιλό βουβαλίσιο κρέας για μαγειρευτό κομμένο σε μερίδες
250γρ. μανιτάρια λευκά
2 καρότα κομμένα σε ζάρια
500ml σάλτσα ντομάτα σπιτική ή ντομάτες στον τρίφτη
λίγο ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
αλάτι
για τη μαρινάδα
2 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
3 δαφνόφυλλα
2-5 κλαράκια φρέσκια ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ξύλο κανέλας
3-4 κόκκοι μπαχάρι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½φλιτζ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr