by admin

Βραστά αυγά με μαγιονέζα και γιαούρτι

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές, όταν μετά το Πάσχα μας περισσεύουν πολλά "τσουγκρισμένα" αυγά (που έχοντας μπουκτίσει όλοι κανείς δεν τα "τιμάει") ότι μπορούμε να τα ανακατέψουμε με μαγιονέζα για να γίνουν περισσότερο περιζήτητα. Εγώ θα συμπληρώσω μία πινελιά σε αυτό το tip για όσους/όσες δεν το γνωρίζουν!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: αυγά, αυγά βραστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr