94
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βούτυρο 1 κγ
- κακάο 5 γρ
Βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα να ζεσταθεί όχι να κάψει Όταν αρχίζει να κάνει φυσαλίδες κατεβάζουμε στο χαμηλό τη φωτιά και ρίχνουμε το κοσκινισμένο κακάο. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το κουτάλι μας να χωρίζει στα δύο το μείγμα και να δημιουργείται ένα διάδρομο που θα κλείνει αργά. Αποσύρουμε απο τη φωτιά και περιμένουμε να κρυώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο evitheusualsuspect.blogspot.com