49
Υλικά
- φαρίνα 150 γρ
- κακάο 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- παντζάρια 120 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κουβερτούρα 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- καρύδια 50 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- λικέρ εσπεριδοειδών 50 ml
- κονιάκ 50 ml
Αν το γλυκάκι που θα σερβίρετε στο πασχαλινό τραπέζι θέλετε να είναι σοκολατένιο, θα σας προτείνω αυτά τα λαχταριστά brownies με φρέσκο τριμμένο παντζάρι, που είναι και της εποχής!Συνοδεύστε τα με παγωτάκι, και το τραπέζι σας θα κλείσει με τον πιο νόστιμο τρόπο!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com