130
Υλικά
- μανιτάρια 200 γρ
- Worcestershire sauce -
- ελαιόλαδο -
- θυμάρι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μουστάρδα 2 κγ
- horseradish sauce 1 κγ
- γραβιέρα 70 γρ
- τσένταρ 70 γρ
- αγγουράκι τουρσί 4 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κρεμμύδια -
- μαρούλι -
- παστράμι 3 φέτ
- μπαγκέτα -
Δύο πράγματα θα προσέξετε φτιάχνοντας το σάντουιτς αυτό. Το πρώτο και βασικότερο είναι το ψωμί. Διαλέξτε καλής ποιότητας μπαγκέτα ολικής ή ciabatta, ή ένα ψωμί που να μην είναι πολύ βαρύ. Το δεύτερο είναι το αλλαντικό. Επειδή αυθεντικό παστράμι Αμερικής δύσκολα βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξαιρετικό ελληνικά παστράμι της αλλαντοποιίας Sary από τη Δράμα...
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu