50
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- μέλι 0.25 φλ
- καρότο 1 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- φαρίνα 700 γρ
Παλιά έβαζες το καρότο μόνο στη σαλάτα...αυτή με το λάχανο...Αργότερα ήρθαν οι Λονδρέζοι και το έβαλαν στο γνωστό και πολύ αγαπημένο carrot cake...! "Γιατί όλο αυτό το υπέροχο πράγμα να μη γίνει μπισκότο αφρατο και τραγανό είπα?" Με το πλούσιο γλάσσο του από πάνω και το καρυδάκι του...?
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com