71
Υλικά
- ψωμάκι 4 τμχ
- ρόκα 1 ματσ.
- μετσοβόνε 4 φέτ
- ντομάτα 4 τμχ
- δεντρολίβανο 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- σκόρδο 1 σκελ
- μουστάρδα 2 κγ
- χυμός λεμονιού 1 -
- εστραγκόν 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- μέλι 1 κγ
- πιπέρι -
- μπέϊκον 2 φέτ
- κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- κολοκυθάκια 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λάδι -
Υλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 μικρές Ρόμα ντομάτες κομμένες «κυδωνάτες» στα 4 2 - 3 κλωνάρια δενδρολίβανο 4 σκελίδες σκόρδο με την φλούδα πατημένες να ανοίξουν με το μαχαίρι 2 Κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com