104
Υλικά
- βύσσινο 300 γρ
- ζάχαρη 240 γρ
- νερό 0.25 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Πριν λίγες μέρες έφτασαν στα χέρια μου βύσσινα, δώρο, τα οποία είχαν ταλαιπωρηθεί επειδή αφέθηκαν για μέρες στο ψυγείο. Το βύσσινο είναι πολύ ευαίσθητο φρούτο και θέλει να ασχοληθείς μαζί του αμέσως όταν το πάρεις. Έτσι, αρκετή ποσότητα πετάχτηκε, ένα μέρος έγινε λικέρ, ένα μέρος έγινε γλυκό και ένα πολύ μικρό μέρος έγινε βυσσινάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com