311
Υλικά
- αλεύρι 300 γρ
- ζάχαρη 230 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- αμύγδαλα 80 γρ
- γλυκάνισο 1 κγ
- εσάνς αμυγδάλου 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
Ιταλικά μπισκότα Cantucci ή Cantuccini. Μπισκότα αμυγδάλου διπλοφουρνιστά, τραγανά, νόστιμα και με διάθεση να σας ξελογιάσουν και να σας χαρίσουν μια πολύ γευστική δαγκωνιά. Τα ολόκληρα αμύγδαλα τους προσδίδουν εξαιρετική γεύση.Κλασικό επιδόρπιο με το οποίο οι Ιταλοί συνηθίζουν να κλείνουν ένα γεύμα, συνοδεύοντάς τα με καφέ ή γλυκό κρασί ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es