70
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- νερό 1 φλιτζανάκι
- ζάχαρη 1 φλιτζανάκι
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- γάλα 500 γρ
- μαστίχα 1 τμχ
- σαλέπι 2 κγ
- γλυκό βύσσινο 1 -
- φυστίκι Αιγίνης -
Ξεκάθαρη περίπτωση! Μετά απο ενα τέτοιο γλυκάκι έχετε την καραμπινάτη οσφυοκαμψία στο τσεπάκι! Παγωτό καιμάκι μέσα σε φωλιές τραγανού καταϊφιού, λουσμένο με σιρόπι απο γλυκόξινο θεϊκό βύσσινο!...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.ca