58
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- καρότο 350 γρ
- ελαιόλαδο 225 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 425 ml
- ζάχαρη 450 ml
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- βούτυρο 45 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 ml
- βανίλια 0.5 κγ
Το κλασσικό. 4 αυγά 350 γρ ξύσμα καρότου 225 ml ελαιόλαδο 425 ml αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml ζάχαρη 1 κγ μπέικιν πάουντερ 1 κγ μαγειρική σόδα 1 κγ αλάτι 1 κγ κανέλα 100 γρ τυρί κρέμα 45 γρ μαλακό βούτυρο 200 ml ζάχαρη άχνη 1/2 κγ βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr