by admin

Castellane με αγκινάρες, ελιές και φρυγανιά: Αναπάντεχη αρμονία!

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ χαρακτηριστική της κουζίνας της Σικελίας, αλλά δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω επί του τυπικού.

Έχουμε να κάνουμε με μια αναπάντεχη σύνθεση της υπόξινης, ερωτικής αγκινάρας με την πληθωρική αλμύρα της ελιάς και τα αρώματα σκόρδου στο βάθος να ευλογάνε τη συνύπαρξη δύο έντονων γεύσεων. Τα αλντέντε και σπάνια καστελάνε αποτελούν τη βάση νοστιμιάς του πιάτου, ενώ η τηγανισμένη φρυγανιά από πάνω, δίνει μια τραγανή έκπληξη στο σύνολο!

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr