53
Υλικά
- αλεύρι 150 γρ
- κακάο 25 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- γαλλικός καφές 75 ml
- γιαούρτι 125 γρ
- σπορέλαιο 75 ml
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
Βάση :150 γρ αλεύρι25 γρ κακάο2 αυγά125 γρ ζάχαρη75 μλ χλιαρό καφέ γαλλικό125 γρ γιαούρτι75 μλ σπορέλαιο1 κουτ γλυκού μπεικινγ1/2 κουτ γλυκό σόδαλίγο αλάτιΧτύπημα αυγά με ζάχαρη και αλάτι ,κοσκινίζουμε αλεύρι μέ κακάο μπεικινγ σόδα και βάζουμε εν αλλαξ στα αυγά το αλεύρι γιαούρτι και λάδι καφέΣε αποσπόμενο ταψί βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε 35 λεπτά 180 βαθμούςΚρέμα :200 Φιλαδέλφεια200 μασκαρπόνε200 κ.γάλακτος 35% λιπαρά4-5 κουταλιές άχνη και ξύσμα από δύο πορτοκάλια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com