79
Υλικά για 10 χάμπουργκερ
Για τα ψωμάκια:
500-600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
120 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
120 γρ. γάλα φρέσκο χλιαρό
1 φακελάκι ξερή
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. ζάχαρη
2 αυγά
Για τον κιμά:
1 κιλό κιμάς από λάπα
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μουστάρδα σκόνη
1 κ. γλ. πάπρικα
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι & πιπέρι
Για τα ψωμάκια:
500-600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
120 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
120 γρ. γάλα φρέσκο χλιαρό
1 φακελάκι ξερή
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. ζάχαρη
2 αυγά
Για τον κιμά:
1 κιλό κιμάς από λάπα
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μουστάρδα σκόνη
1 κ. γλ. πάπρικα
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι & πιπέρι
Θα χρειαστούμε επίσης:
10 φέτες τυρί ένταμ
10 αυγά τηγανιτά
Για την σάλτσα:
150 γρ. μουστάρδα
100 γρ. μαγιονέζα
1 κ. γλ. μέλι
1 πρέζα πάπρικα καπνιστή
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com