72
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 550 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- μαγιονέζα 3 κσ
- μουστάρδα 2 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.75 κγ
- μηλόξιδο 1.5 κσ
- λευκό ξύδι 1.5 κσ
- αγγουράκι τουρσί 2 κσ
- ψωμάκια για burgers 4 τμχ
- ντομάτα 8 φέτ
- κρεμμύδια 8 φέτ
- τσένταρ 4 φέτ
Σήμερα θα ετοιμάσουμε σπιτικά cheeseburgers, τόσο νόστιμα που θα τα φτιάχνετε ξανά και ξανά!Όλη η νοστιμιά στα hamburgers είναι το ζουμερό μπιφτέκι τους, το οποίο δεν πρέπει να έχει πολλά υλικά, να επικρατεί δηλαδή ο κιμάς ο οποίος θα συνδυάζεται με λίγα υλικά και θα μας δίνει ένα νόστιμο μπιφτέκι.Για τα cheeseburgers απλά προσθέτουμε μια φέτα τυρί στα hamburgers, προτιμώντας κάποιο τυράκι που να λιώνει όμορφα.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com