by admin

Cheesecake φούρνου με ζύμη σαμπλέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

ζύμη σαμπλέ, η δική μου αγαπημένη για όλα τα μπισκοτάκια της οικογένειας, είναι η κυρίαρχη ζύμη για τις τάρτες. Θέλει το χρόνο της στο ψυγείο, θέλει άνοιγμα σε φύλλο, αλλά σε αποζημιώνει για την κούραση με το τρυφερό μπισκότο που μοσχοβολά βούτυρο... Cheesecake, συνήθιζα να κάνω με βάση από τριμμένα μπισκότα. Εντυπωσιάστηκα όταν είδα τη Loretta Sartori, μια Ιταλίδα chef, να τυλίγει σε ρολάκια, λωρίδες ζύμης και να τις κολλά πάνω σε ένα τεράστιο μπισκότο βάσης, διαμέτρου 26εκ. Τις στήριξε πάνω στο τσέρκι, τις ένωσε με τα δάχτυλά της με το μπισκότο της βάσης και δημιούργησε μια θήκη βαθειάς τάρτας με ύψος 6εκ. Γέμισε με το μίγμα και έψησε. Αναρωτιόμουν αν θα κοβόταν εύκολα το μπισκότο και πως θα ήταν.

Το αποτέλεσμά της ήταν εντυπωσιακό, έτσι φύλαξα αυτή την τούρτα για τα 19α γενέθλια του γιού μου.

Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τσιζκέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr