Υλικά
- βιτάμ 200 γρ
- αμύγδαλα 2 χούφτ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- ανθότυρο 500 γρ
- mascarpone 500 γρ
- φυτική σαντιγί 250 γρ
- μόρφατ 1 τμχ
- σαντιγί 1 τμχ
- γάλα 200 ml
- ζελέ 2 φακ
- ζελέ φράουλας 1 φακ
- σιρόπι φράουλας 50 ml
- μαρμελάδα φράουλα 50 ml
Μην ψάχνετε άδικα,δεν υπάρχει καλύτερο!!! Στρώνουμε το μείγμα στη βάση μιας κουμπωτής βαθιάς φόρμας με διάμετρο 26-27 εκ.,πατώντας καλά με το χέρι. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά της γέμισης εκτός από το ζελέ και τα χτυπάμε καλά με το μίξερ.Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στην κρύα βάση και βάζουμε ξάνα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες να στερεοποιηθεί καλά. Ανακατεύουμε καλά και αφού κρυώσει,χωρίς να πήξει,το απλώνουμε με προσοχή στην επιφάνεια της στερεοποιημένης κρέμας. Όταν είναι έτοιμο ξεφορμάρουμε με προσοχή και σερβίρουμε κόβοντας σε κομμάτια!
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com