101
Υλικά
- αλάτι 120 γρ
- μέλι 60 γρ
- θυμάρι 0.5 ματσ.
- cranberries 300 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 50 ml
- μέλι 130 γρ
- ζάχαρη 130 γρ
- μηλόξιδο 2 κσ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- Grand Marnier 50 ml
- κονιάκ 50 ml
- σταφίδες 5 κσ
- τσίλι 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- χοιρινή σπάλα 2.5 κιλ
- μουστάρδα Dijon 3 κσ
- καρότο 5 τμχ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- ελαιόλαδο 40 γρ
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το ψήσετε με τον τρόπο που θα σας εξηγήσουμε παρακάτω στην συνταγή θα πάρετε τα μπράβο όλων στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό από τις κλασικές μαρινάδες!
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr