105
Υλικά
- αλεύρι 440 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- φρέσκο βούτυρο 320 γρ
- ζάχαρη 210 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- ζαχαρόπαστα 700 γρ
440γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο
1 πρέζα αλάτι
320γρ. βούτυρο φρέσκο
210γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεγάλο
1 κ.σ. γάλα
2 πορτοκάλια (ξύσμα)
1 βανίλια
για το στόλισμα
600-700γρ. πράσινη ζαχαρόπαστα (ή άλλο χρώμα της αρεσκείας σας)
τρούφα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο
1 πρέζα αλάτι
320γρ. βούτυρο φρέσκο
210γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεγάλο
1 κ.σ. γάλα
2 πορτοκάλια (ξύσμα)
1 βανίλια
για το στόλισμα
600-700γρ. πράσινη ζαχαρόπαστα (ή άλλο χρώμα της αρεσκείας σας)
τρούφα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr