59
Υλικά
- αλεύρι 530 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- βούτυρο 250 γρ
- καστανή ζάχαρη 250 γρ
- αλάτι 1 κγ
- βανίλια 2 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αμύγδαλα 300 γρ
- φουντούκι 300 γρ
- σοκολάτα 300 γρ
Υλικά συνταγής 530γρ. αλεύρι ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 250γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. βανίλια 2 αυγά για τη γέμιση 300γρ. (περίπου) τριμμένα αμύγδαλα, φουντούκια, κομματάκια σοκολάτας ή ακόμη και κομματάκια φρέσκο μήλο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr