57
230 γρ. μαργαρίνη230 γρ. ζάχαρη230 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του3 αυγά1 βανίλια4 κ.σ. γάλαξύσμα από ένα πορτοκάλιμαρμελάδα φράουλα για γέμισηΓια το frosting-επικάλυψη :1. Χτυπάτε πολύ καλά με το μίξερ την ζάχαρη με την μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσει.3. Μοιράζετε το μείγμα στις θήκες για μάφιν.Γεμίζετε τα 2/3 της κάθε θήκης γιατί φουσκώνουν.4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 20'.6. Έπειτα με ένα κουταλάκι γεμίζετε με μαρμελάδα.Bon appetit
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr