94
Υλικά
- αλεύρι 1.25 φλ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- βούτυρο 180 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα καρύδας 0.5 φλ
- εσάνς καρύδας 2 κγ
- εσάνς βανίλιας 2 κγ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 1.5 φλ
- κρέμα καρύδας 0.25 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- εσάνς καρύδας 1 κγ
- ινδοκάρυδο 2 κσ
χρειαζόμαστε 1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι 1/2 κουταλάκι baking powder 1/3 κουταλάκι αλάτι 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 180 γρ βούτυρο μαλακό 3 αυγά 1/2 φλιτζάνι κρέμα καρύδας 2 κουταλάκια άρωμα καρύδας ή βανίλας για την επικάλυψη 200 γρ βούτυρο μαλακό 1 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη 1/4 φλιτζάνι κρέμα καρύδας 1 κουταλάκι άρωμα καρύδας ή βανίλιας 2 κουταλιές ινδοκάρυδο τριμμένο υγρό χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com