31
...Η σημερινή συνταγή για Ινδικό κάρυ λαχανικών είναι γρήγορη και εύκολη , όχι πάρα πολύ καυτερή αλλά πολύ νόστιμη. Τα λαχανικά που χρησιμοποίησα είναι τα βασικά της αυθεντικής Ινδικής συνταγής, πάντα φρέσκα και όχι κατεψυγμένα, και δεν πρόσθεσα γιαούρτι, γιατί δεν έγινε ιδιαίτερα καυτερό. Εσείς, βέβαια, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του τσίλι, φρέσκο ή σε σκόνη, αν θέλετε το κάρυ σας να γίνει πραγματικά Ινδικό!...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com