96
Υλικά
- αλεύρι 180 γρ
- αμύγδαλα 40 γρ
- ξανθανικό κόμμι 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κακάο 30 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- καστανή ζάχαρη 125 γρ
- σιρόπι σφένδαμου 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- χυμός μήλου 4 κσ
- αχλάδι 250 γρ
- σοκολάτα 90 γρ
- βούτυρο 25 γρ
- ζάχαρη άχνη 90 γρ
- γάλα 2 κσ
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com