62
Γιορτινό δαμασκηνόπαστο! Εγκαινιάζω τις φετινές, χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες του TasteFULL με ένα λαμπερό δαμασκηνόπαστο. Ξέρω πως δεν το έχετε ξανακούσει ούτε ξαναφτιάξει, όμως στα εγγλέζικα περιβόλια αξιοποιούν τη σοδειά από δαμάσκηνα, μήλα ή αχλάδια, με τον ίδιο τρόπο που οι Ισπανοί αξιοποιούν τη σοδειά από κυδώνια. Πυκνή πάστα, σαν συμπυκνωμένη μαρμελάδα. Με διαφορετικό όγκο και τρόπο αποθήκευσης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr