80
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 3 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μηλόξιδο 5 κσ
- φέτα 50 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
Κάποια τέτοια στιγμή, μια στιγμή επιθυμίας για διαφορετική γεύση ήταν κι αυτή που γέννησε αυτό το δίχρωμο dip μελιτζανοπιπεριάς και που μαζί με τις τορτίγιες γίνεται μια εθιστική συνήθεια...Ιδανική λιχουδιά για μια βραδιά μπροστά στην τηλεόραση απολαμβάνοντας μιαν ακόμα αγαπημένη σειρά ή ταινία αλλά γιατί όχι και... για ένα υγιεινό κολατσιό, με το dip ξαπλωμένo νωχελικά πάνω σε μια ζεστή φέτα ψημένου ψωμιού...Ιδανική λιχουδιά για μια βραδιά μπροστά στην τηλεόραση απολαμβάνοντας μιαν ακόμα αγαπημένη σειρά ή ταινία αλλά γιατί όχι και... για ένα υγιεινό κολατσιό, με το dip ξαπλωμένo νωχελικά πάνω σε μια ζεστή φέτα ψημένου ψωμιού...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com