88
Υλικά
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 200 γρ
- ελαιόλαδο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- ζάχαρη 500 γρ
- καρύδια 200 γρ
- μέλι 100 γρ
Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά στο στόμα, σκορπώντας μεθυστικά αρώματα πορτοκαλιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr