172
Υλικά
- ζύμη 0.5 κιλ
- αλεύρι 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- γλυκάνισο 1 κγ
- φρέσκο βούτυρο 125 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
Υλικά Για ½ κιλό ζύμη 250 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση μαλακό 1 κοφτό κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουτ. γλυκού αλάτι 1 κουτ. γλυκού σπόροι γλυκάνισου (προαιρετικά), χτυπημένοι στο γουδί 125 γρ. φρέσκο βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net