71
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ηλιέλαιο 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- πορτοκάλια τμχ
- μπέκιν πάουντερ κγ
- βανίλια τμχ
- γιαούρτι 2 κεσεδάκι/α
ΥΛΙΚΑ Φύλλο κρούστας : 1 πακέτο 450-500gr Ηλιέλαιο: 1 ποτήρι Ζάχαρη : 1 ποτήρι Πορτοκάλι : Ξύσμα από 2 πορτοκάλια Baking powder : 1 φακελ. Baking powder 20γρ Βανίλια : 1 Αυγά : 4 Γιαούρτι : 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 ή 0% Για το σιρόπι : Ζάχαρη : 2 ποτήρια Νερό : 3 ποτήρια Πορτοκάλι : Φλούδα από πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr