91
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 πκτ
- γάλα 1.2 φλ
- κορν φλάουρ 75 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 4 τμχ
- φυτική σαντιγί 1 φακ
- ζάχαρη άχνη -
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας Λίγη ζάχαρη κρυσταλλική Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 75 γραμμάρια κορν φλάουερ 80 γραμμάρια ζάχαρη Μια βανιλέτα Μια πρέζα αλάτι 4 αυγά 1 φάκελο φυτική σαντιγύ 200 ml γάλα Ζάχαρη άχνη για σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr