101
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 240 ml
Η αρχή είναι απλή: φτιάχνετε ένα σιρόπι ζάχαρης, στίβετε τα λεμόνια και έπειτα ενώνετε το χυμό λεμονιού με το σιρόπι και νερό/πάγο Οι αναλογίες εξαρτώνται βέβαια από το πόσο γλυκιά τη θέλετε και πόσο ξινά είναι τα λεμόνια σας. Επίσης, είναι ωραίο να ρίξετε ξύσμα λεμονιού στο σιρόπι, καθώς και κάποια πρασινάδα, όπως η λουίζα, ο βασιλικός ή ο δυόσμος.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu