by admin

Dukan - Μοσχάρι κοκκινιστό, γρήγορο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά και εκτέλεση Κόβουμε το μοσχάρι σε μπουκιές και του ρίχνουμε πάπρικα, ρίγανη, κάρυ, πιπέρι (ή ότι άλλο θέλουμε από μπαχαρικά)Βάζουμε τη κατσαρόλα στο μάτι (χωρίς νερό, στεγνή). Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρέας και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να μη πιάσουν τα κομμάτια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr