by admin

Σωταρισμένες Γαρίδες με Σάλτσα από Ταχίνι και Σκόρδο και Dukkah από Σουμάκι, Σπόρους Κύμινου και Φυστίκι Αιγίνης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Αυτή η συνταγή σας δίνει μια κούπα dukkah το οποίο είναι υπέραρκετο για το πιάτο αυτό. Το υπόλοιπο μπορείτε κάλλιστα να το αποθηκεύσετε σε μια αεροστεγή συσκευασία, να το διατηρήσετε σε ξηρό και σκιερό μέρος για ένα μήνα περίπου, και να το χρησιμοποιήσετε σε ψάρια ή πουλερικά, ή για να ζωντανέψετε ακόμα κι ένα απλό βραστό αβγό, πασπαλίζοντας μια μικρή ποσότητα από πάνω. ...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com