179
Υλικά
- μπισκότα digestive 15 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- καρύδα 50 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- λάϊμ 1 τμχ
- ανανάς 3 φέτ
Το λάιμ είναι το βασικό στοιχείο που δημιουργεί τα αρώματα και την ιδανική οξύτητα δίνοντας έντονα δροσερό γευστικό αποτύπωμα στο συγκεκριμένο τσιζκέικ, που το οδηγεί σε ένα συγκεκριμένο ιδανικό ρόλο: να μπορεί να σερβιριστεί μετά από ψάρι, ή οποιοδήποτε λιπαρό φαγητό προσφέροντας σχεδόν λυτρωτικά μια κορύφωση στην απόλαυση!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr