46
Υλικά
- βούτυρο 0.5 κιλ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλεύρι μαλακό -
- βανίλια -
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αμύγδαλα -
- ζάχαρη άχνη -
Δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Ποιος; Μα, ο kurabiye! Το όνομα του κουραμπιέ, προέρχεται από το τούρκικο "Kurabiye", γλύκισμα από αλεύρι, βούτυρο και άχνη ζάχαρης...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr