53
Ένα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την αγαπημένη σας συνταγή για ψάρι ή θαλασσινά δοκιμάστε να βάλετε μέσα και την μαραθόριζα. Μετά λοιπόν το Ελληνικό Ριζότο με γαρίδες και κολοκυθάκια και το Χυλωμένο ριζότο με μανιτάρια έρχεται το συγκεκριμένο λαχταριστό ριζότο με "γλυκιά" μαραθόριζα που δένει απολαυστικά με τις τρυφερές απο μέσα τραγανές απο έξω σουσαμένιες γαρίδες.. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς καθόλου κόπο ( αν έχουμε έτοιμο τον ζωμό)!...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com