by admin

Ένα έξυπνο κόλπο για να γίνεται το κρέας πιο μαλακό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Θέλετε να γίνει το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που θα μαγειρέψετε πιο μαλακό και να ψηθεί γρηγορότερα στη σχάρα ή στο φούρνο; Υπάρχει ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος για να το πετύχετε!
Γεμίστε με χυμό πορτοκαλιού μια συνηθισμένη σύριγγα και κάντε «ενέσεις» σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήστε τον χυμό «να δράσει» για μια περίπου ώρα και μετά μπορείτε να ψήσετε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά…
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovecook.gr