42
Υλικά
- χταπόδι -
- ελαιόλαδο 50 ml
- ξύδι βαλσαμικό 100 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- ρίγανη 2 κγ
- πιπέρι -
Το χταπόδι είναι ένα υπέροχο μεζεδάκι για κάθε εποχή, όχι μόνο για την
περίοδο της νηστείας. Ψημένο, μαγειρευτό ή ξιδάτο είναι πάντα ένας μεζές
ακαταμάχητος.Ο τρόπος όμως που σας προτείνω να το ετοιμάσετε, το κάνει εκπληκτικά νόστιμο με μια υπέροχη σάλτσα που όλοι θα τη διεκδικήσουν!
περίοδο της νηστείας. Ψημένο, μαγειρευτό ή ξιδάτο είναι πάντα ένας μεζές
ακαταμάχητος.Ο τρόπος όμως που σας προτείνω να το ετοιμάσετε, το κάνει εκπληκτικά νόστιμο με μια υπέροχη σάλτσα που όλοι θα τη διεκδικήσουν!
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com