75
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κονκασέ 400 γρ
- σέλινο 1 ματσ.
- πιπεριές κόκκινες 1.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 200 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- φρυγανιά 4 κσ
- γραβιέρα 450 γρ
- κασέρι 450 γρ
- πεκορίνο 450 γρ
- κύμινο 0.25 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
500 γρ. ριγκατόνι 1 ζωμός Βοδινού Knorr Σπιτικός 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. κιμά χοιρινό 2 καρότα 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσο 400 γρ. ντομάτα κονκασέ Pummaro 1 ματσ. σέλινο 1 ½ πιπεριά κόκκινη 1 ½ πιπεριά πράσινη 1 σκελ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 200 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 100 ml λευκό ξηρό κρασί 4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη 450 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (καπνιστό τυρί Βερμίου, γραβιέρα Κρήτης...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr