Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 φακ
- κανέλα 0.33 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- μούσλι 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι μαλακό 410 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 410 γρ
- λικέρ κανέλας 2 κσ
- λικέρ πορτοκάλι 2 κσ
Έκπληξη πρώτη: Κουραμπιέδες και μπισκοτάκια με την ίδια ζύμη... γιατί και ο κουραμπιές ένα μπισκότο είναι ...λίγο πιο αφράτο και εύθριπτο από τα κανονικά!
Έκπληξη δεύτερη: Έχετε δοκιμάσει ποτέ κουραμπιέδες με μούσλι;;; Είμαι σίγουρη πώς όχι...Η συνταγή;;;; Πανεύκολη! Η νοστιμιά της;;;; Απίστευτη!! Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνον στον χρόνο ψησίματος κι όλα είναι τέλεια!
Έκπληξη δεύτερη: Έχετε δοκιμάσει ποτέ κουραμπιέδες με μούσλι;;; Είμαι σίγουρη πώς όχι...Η συνταγή;;;; Πανεύκολη! Η νοστιμιά της;;;; Απίστευτη!! Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνον στον χρόνο ψησίματος κι όλα είναι τέλεια!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com