by admin

Ένας χαλβάς για το καλοκαίρι...( με ροδάκινο και βερίκοκο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εμένα πάντως η αγάπη μου για τον χαλβά είναι παντός καιρού.Τον χειμώνα τον κάνω πιο πλούσιο, με μπαχαρικά,ξηρούς καρπούς,ξερά φρούτα...Τον καλοκαίρι τον κάνω πιο φρουτένιο.Αυτός εδώ έχει φρέσκο ροδάκινο μέσα, και στο γαρνίρισμα την καταπληκτική μαρμελάδα βερύκοκο -πορτοκάλι του kitchen storiesΣε αυτή τη μορφή προσφέρεται και για άλλους πειραματισμούς...Ωραιότατα μπορούμε να τον σερβίρουμε  σε ποτήρι, με στρώση παγωτού βανίλια, ενδιάμεσα, και την μαρμελάδα από πάνω.Θα ήθελα επίσης να τον δοκίμαζα με βανίλιες αντί ροδάκινο ή με φρέσκα σύκα σε σως από γλυκό κόκκινο κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς σιμιγδαλένιος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com