100
Υλικά
- κολοκύθια 8 τμχ
- ανθότυρο 250 γρ
- ροκφόρ 150 γρ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- αλεύρι 2 φλ
Μιά ιδέα για να μην πετάμε την ψίχα, όταν κάνουμε γεμιστά κολοκυθάκια. την ψίχα από 8 χοντρά κολοκύθια 250 γραμμάρια ανθότυρο 150 γραμμάρια ροκφόρ 150 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι φρέσκο γάλα ανιθος δυόσμος πιπέρι 2 φλυτζάνια αλεύρι απ σουσάμι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr