by admin

Εύκολο, νηστίσιμο μυδοπίλαφο (με μύδια ψίχα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε αυτή λοιπόν την ανάρτηση μοιραζόμαστε μαζί σας, ακόμα μια εύκολη συνταγή κατάλληλη για την κατσαρόλα. Είναι ένα φαγητό πολύ αγαπητό σε πολύ κόσμο, ειδικά κατά τη διάρκεια της νηστείας του Πάσχα: Το μυδοπίλαφο. Πρόκειται για ένα υγιεινό, εύκολο, ελαφρύ πιάτο, αγαπημένο στους απανταχού λάτρεις των θαλασσινών. Είναι ένα φαγητό τόσο χορταστικό και απολαυστικό που δεν θα σας λείψει το κρέας. Πιστέψτε μας!
Το ρύζι που χρησιμοποιούμε σε αυτή τη συνταγή είναι το κίτρινο ρύζι για πιλάφι (parboiled), το οποίο το μαγειρέψαμε ακολουθώντας, περίπου τη διαδικασία, που ακολουθούμε για να ετοιμάσουμε ένα κλασσικό πιλάφι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: μυδοπίλαφο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com