94
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπεριές Φλωρίνης 8 τμχ
- κατίκι 300 γρ
- γραβιέρα 150 γρ
- θυμάρι 1 κγ
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: -250 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις -125 γρ.βούτυρο -2 κρόκοι αυγών -λίγο αλάτι -30 με 40 γρ. νερό Για τη γέμιση: -8 πιπεριές Φλωρίνης -300 γρ. κατίκι Δομοκού -150 γρ. γραβιέρα -3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1 κ.γ. θυμάρι...
Διάβασε τη συνταγή στο everythingcook.blogspot.gr