88
Αφράτη στο εσωτερικό της αλλά τραγανή στην κρούστα της. «Έφυγαν» στο πι και φι και άρεσαν σε όλους όσους τις δοκίμασαν. Η γέμιση έγινε με
φέτα, δεν έβαλα μέλι ή ζάχαρη στο σερβίρισμα και τις φάγαμε σαν τυρόπιτες,
αλμυρές. Το ευχάριστο είναι ότι παρόλο που είναι τηγανητές απορροφούν ελάχιστο ελαιόλαδο και δείχνουν
σαν να είναι ψημένες στο φούρνο.
φέτα, δεν έβαλα μέλι ή ζάχαρη στο σερβίρισμα και τις φάγαμε σαν τυρόπιτες,
αλμυρές. Το ευχάριστο είναι ότι παρόλο που είναι τηγανητές απορροφούν ελάχιστο ελαιόλαδο και δείχνουν
σαν να είναι ψημένες στο φούρνο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr