66
μία πολύ αγαπημένη συνταγή που θεωρούμε Ελληνικό comfort food. Η ιδέα μας ήρθε από την περιοχή που πλέον ζούμε μόνιμα, την Εύβοια. Και η Εύβοια είναι γνωστή για τα τηγανόψωμά της. Υπάρχουν και σε άλλα μέρη της χώρας μας παρόμοιες συνταγές αλλά τα κλασικά τηγανόψωμα είναι Ευβοιώτικη υπόθεση.
Kαι οι δυο μας θυμόμαστε έντονα, την πρώτη φορά που δοκιμάσαμε αυτό το υπέροχο τηγανητό ζυμάρι γεμάτο με τυρί φέτα. Αυτό το τραγανό στις άκρες και αφράτο στη μέση ζυμάρι που απολαμβάνεις με κλειστά μάτια!
Και η αλήθεια είναι ότι σε όλους αρέσουν οι τηγανητές ζύμες. Είτε είναι αλμυρές είτε γλυκές. Και το τηγανόψωμο μπορεί να σερβιριστεί και με τους δύο τρόπους.
Kαι οι δυο μας θυμόμαστε έντονα, την πρώτη φορά που δοκιμάσαμε αυτό το υπέροχο τηγανητό ζυμάρι γεμάτο με τυρί φέτα. Αυτό το τραγανό στις άκρες και αφράτο στη μέση ζυμάρι που απολαμβάνεις με κλειστά μάτια!
Και η αλήθεια είναι ότι σε όλους αρέσουν οι τηγανητές ζύμες. Είτε είναι αλμυρές είτε γλυκές. Και το τηγανόψωμο μπορεί να σερβιριστεί και με τους δύο τρόπους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com