81
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πατάτες τηγανητές 260 γρ
- ζαμπόν 100 γρ
- τσένταρ 100 γρ
- φρυγανιά 40 γρ
- μαϊντανός 1 κσ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- αυγά 10 τμχ
- γάλα 200 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
Είσαι αρχάρια μαγείρισσα και ψάχνεις συνταγές για εύκολα και πεντανόστιμα φαγητά ή φοιτήτρια που ψάχνει οικονομικά φαγητά; Τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις να φτιάξεις μια ομελέτα φούρνου!
Τα θετικά που έχει η συγκεκριμένη ομελέτα είναι ότι απαιτεί μόλις 10 λεπτά για την εκτέλεση της συνταγής και δεν θα χρειαστείς πολύ λάδι μιας και δεν θα γίνει τηγανιτή αλλά στον φούρνο. Βέβαια, το τηγανιτό στοιχείο δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, καθώς θα πρέπει να προσθέσεις μέσα και τηγανιτές πατάτες.
Είναι μία απίστευτα εύκολη συνταγή και μπορείς να αλλάξεις αν θέλεις κάποια από τα υλικά και να κάνεις
Τα θετικά που έχει η συγκεκριμένη ομελέτα είναι ότι απαιτεί μόλις 10 λεπτά για την εκτέλεση της συνταγής και δεν θα χρειαστείς πολύ λάδι μιας και δεν θα γίνει τηγανιτή αλλά στον φούρνο. Βέβαια, το τηγανιτό στοιχείο δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, καθώς θα πρέπει να προσθέσεις μέσα και τηγανιτές πατάτες.
Είναι μία απίστευτα εύκολη συνταγή και μπορείς να αλλάξεις αν θέλεις κάποια από τα υλικά και να κάνεις
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr